Skip to main content

Created and Sold by Han-Yue Interior Design

Han-Yue Interior Design
Mu-Mu Photography Studio | Interior Design by Han-Yue Interior Design
Purchase Protected
Customize this piece
Image credit: Yi-Hsien Lee and Associates YHLAA
Mu-Mu Photography Studio | Interior Design by Han-Yue Interior Design
Mu-Mu Photography Studio | Interior Design by Han-Yue Interior Design
Mu-Mu Photography Studio | Interior Design by Han-Yue Interior Design
Mu-Mu Photography Studio | Interior Design by Han-Yue Interior Design
Mu-Mu Photography Studio | Interior Design by Han-Yue Interior Design
+1
Mu-Mu Photography Studio | Interior Design by Han-Yue Interior Design

Mu-Mu Photography Studio - Interior Design

Featured In Taichung City, Taiwan

By means of metabolism architectural concepts, we hope to make this studio is about nature, closer to humanity, and with unpredictable wonders. Instead of most regular photography studios, this project pursues for an organic and diverse and creative space. For example, we build an indoor greenhouse, decorated with sheer drapes and dried flower bouquets. Moreover, the giant truss bridge attracts attention at the center of space. It's not only an iconic scene for photo-shooting, but also helps photographers to find various views at its vantage point. There's no obvious partition boundary among eight spots we designed and each scene is adaptive to one other. Natural sunlight gives additional touches, creating endless possibilities while photo-shooting.

Item Mu-Mu Photography Studio
As seen in Taichung City, Taichung City, Taiwan
Have more questions about this item?
Han-Yue Interior Design
Meet the Creator
Wescover creator since 2020
Of function, poetic and experimental.

"For those unforgettable, resonates down the centuries. "-- Hong Yi, Chinese pioneering artist in 1990s.
Space is like still water. Dews and dots sketch outlines; whereas lines and strokes depict master-planning. Dim lights complete magnificence along the way. Han-Yue is a beautifully poetic Chinese name, referring to the pearl upon the Milky Way. Combining yin and yang with geometry and golden ratio, approaches to a metamorphic balance. Glimpse of shadow and decorative touches culminate with the nature of meditation, expressing a perfect metaphor for pursuing leisure life.


*AWARD*

2017-2018 A'design Platinum Award Platinum Winner
2018 Gold Pin Design Award Winner
2018 IAI Design Award Winner
2018-2019 Guangzhou Design Week for Elite Designer 40 UNDER 40