Skip to main content

Created and Sold by Hearth Studio

Hearth Studio
Interior Design | Interior Design by Hearth Studio
+4

Interior Design

Creator not accepting inquiries

Expanding into second adjoining premises in Theater Pl Canterbury, Martin & Martin approached us with the idea of a complimentary and playful extension to our original office design. This new space needed to be multi-functional, able to accommodate quiet working, group meetings, acoustically sealed private space, as well as a lounge area and a home for our client’s extensive wine collection. Inspired by the original and reinstated brick archway between the two premises, we developed a series of felt-lined arched booths for private and group work, and floor to ceiling glazing creates a well-lit private meeting space. Custom wine racking and quirky bench-seats line the two original bay windows and a newly installed fireplace is now a lovely place to sit and enjoy a glass or two after a long day in the office.