Architectural Design

Interior Design by G4 Group at LOEWE, Barcelona - Architectural Design
Interior Design by G4 Group at LOEWE, Barcelona - Architectural DesignInterior Design by G4 Group at LOEWE, Barcelona - Architectural DesignInterior Design by G4 Group at LOEWE, Barcelona - Architectural Design
The project of the Loewe store consists in the reform of the space that the firm has in the ground floor of the Casa Lleó-Morera, work of the modernist architect Lluís Domènech i Montaner (1902) to adapt it to the brand's new concept of stores, devised by Peter Marino The ground floor is destined to the sale area for women's items, while the basement is divided between man's space and the warehouse / logistics area. In the renovation work, it was used to return the original image to the building, restoring the entrance to its initial location, as well as some façade elements that had disappeared in previous performances.

Keep Exploring Interior Design

See more interior design created by new artists, local designers and studios